Voordelen

Henriette-Voordelen

“Je hoeft niet alles te weten, als je het maar weet te vinden”

Komen vragen als ‘Met welke versie werken we?’ en ‘Wanneer hebben we daar een beslissing over genomen’ en “Hoe vind ik informatie over dit onderwerp’ en ‘Hoe sla ik mijn emails op’ u bekend voor? Als Informatiespecialist kan ik

“Vinden in plaats van zoeken”

Zijn de vragen “Waar begin ik?” en “Wat moet ik hiermee?” herkenbaar? Je bent niet de enige. Schroom niet, het is goed om hulp te vragen, want objectieve hulp van de Professional Organizer biedt écht uitkomst. Dit levert je rust en de hieronder genoemde voordelen.

Een leeg bureau, duidelijke agendaplanning en structuur in jouw manier van werken levert je ruimte in hoofd en je omgeving. Hierdoor vind je snel wat je nodig hebt en is zoeken verleden tijd. Je vindt niet alleen materialen , maar ook die ene verstuurde e-mail.

Efficiënte tijdsbesteding

We doorlopen samen jouw papieren en e-mailbox, schonen deze op en rubriceren ze (we geven alles een naam en een plek). Zo ontstaat structuur en overzicht, zodat je geen tijd verliest met zoeken. Het is bewezen dat dit twee tot vier uur tijdsbesparing per week oplevert!

Gun jezelf een time-out en neem je werkplek onderhanden.
Hoe we rust creëren lees je onder WERKWIJZE